Becab inredningar startades hösten 1985. Vi finns i ett gammalt landeri från 1600-talet, ett stenkast från drömmarnas kaj vid Marieholm.

Vi var ett av de första kontoren i Göteborg som kunde erbjuda kunder rit och projektering av både inredning och kök till offentlig miljö.

Vår filosofi är att en restaurang, ett kafé, en bar eller ett kontor har både ett hjärta, ett ansikte och en kostym.

Köket är hjärtat som måste slå i takt, inredningen är den spännande kostymen och ansiktet är personalen som välkomnar gästen. Passar dessa tre delar ihop så skapas en unik miljö.

Vi lyssnar på våra kunders visioner och önskemål för att sedan arbeta nära dom under projektets gång. På detta sätt skapar vi något som både kunden och vi är stolta över.

Med mer än 30 års erfarenhet och hundratals utförda projekt har vi skapat ett unikt nätverk med utvalda leverantörer från hela Europa som utan att göra avkall på kvalitet, funktion och design garanterar oss konkurrenskraftiga priser. Tillsammans med vår rutin från projektledning, av både små och stora projekt, och våra leverantörers kompetens och kapacitet vet vi hur man på ett professionellt och effektivt sätt genomför ett uppdrag i rätt tid och med rätt kvalitet och till rätt pris.

Alla projekt är spännande. Behöver ni en totallösning av er lokal? En ny kökslayout eller inredning? Med kunden i fokus hanterar vi varje uppdrag, oavsett storlek, unikt.